3 Business

3Likehome:

Brug telefonen i hele EU, USA, Kina og flere andre lande – 47 i alt! med den mængde data, I har i jeres abonnement, 3likehome-sms-220216præcis som derhjemme – dog højest 10 GB/md.
Ring til hotellet, bestil en taxa eller kontakt jeres lokale samarbejdspartner – helt uden at bekymre jer om roamingafgifter. 3LikeHome inkluderer ubegrænsede opkald samt fri sms og mms til lokale numre i det land, I befinder jer i.

3Kontakt:

3Kontakt er en kommunikationsløsning, som sikrer jeres kunder den bedst mulige oplevelse, når de ringer, og som giver jer en mere effektiv arbejdsdag.
Det er en professionel omstilling med velkomsthilsen og køfunktion – og en virtuel personlig assistent, som kan hjælpe jeres medarbejdere i det daglige.
3Kontakt har overblik over medarbejderne og sørger for, at ingen kunder ringer forgæves.
I opnår bedre kundeservice og slipper for kalenderkaos og ordrer, der går tabt.

3Hjemmearbejdsplads:

Med den mobile løsning, 3Hjemmearbejdsplads, får jeres ansatte lynhurtigt bredbånd med 4G – både når de er på farten, og når de er på nettet derhjemme.
Pakken består af en trådløs router til hjemmet, som giver lynhurtigt wi-fi, lige så snart den bliver tilsluttet en stikkontakt. Der medfølger også en plug & play-dongle, som sikrer mobilt bredbånd på farten til en tablet eller pc.

RING OG SMS VIA WI-FI
– UDEN DET KOSTER EKSTRA

picture1

Hvad er wi-fi opkald?

Wi-fi opkald er en helt ny teknologi, som gør det muligt for dig at vælge netværket fra en wi-fi router til at foretage opkald og sende beskeder – i stedet for det normale mobilsignal.

Med wi-fi opkald finder telefonen automatisk ud af, om dit opkald skal foretages via wi-fi eller mobilnettet – og som bruger ringer du blot, som du plejer.

Få bedre signal indendørs

Det er muligt for alle med et Fri Tale abonnement at ringe og sende sms’er via en wi-fi forbindelse.

Det betyder, at du og dine medarbejdere let kan ringe over wi-fi, hvis I befinder jer i bygninger, hvor mobilsignalet har svært ved at trænge igennem.

Og så koster det selvfølgelig ikke ekstra.wifi-opkald

 

 

 

Har du en telefon, der understøtter wi-fi opkald?

For at kunne benytte dig af wi-fi opkald kræver det, at din mobil understøtter denne teknologi. Det betyder, at du skal have en iPhone 5s, 5c, 6, 6 Plus, 6s eller 6s Plus, der er opdateret med den seneste version af iOS styresystem.

Vi arbejder på højtryk for også at kunne tilbyde denne service til mobiler med Android som styresystem – f.eks. Samsung og Sony. Vi forventer at kunne tilbyde dette inden længe.

Har du ikke en mobil, der understøtteddr wi-fi opkald, kontakter vi dig gerne med et godt tilbud på en ny iPhone.

wifi-info

Wi-fi opkald med i Fri Tale abonnementer

Med et Fri Tale abonnement kan du kvit og frit gøre brug af wi-fi opkald – hvis du har en mobil, der understøtter teknologien. Den nye service vil senest 1/4 være tilknyttet dit abonnement.

Vær opmærksom på, at lydkvaliteten på dit wi-fi opkald afhænger af forbindelsen til din router. Signalforstyrrelse kan f.eks. skyldes afstanden til routeren, at der er mange på netværket, eller at møbler o.lign. blokerer for forbindelsen.

Værd at vide

På nuværende tidspunkt er det desværre ikke muligt at anvende wi-fi opkald sammen med Secure Access, Statisk IP-adresse, 3Kontakt, 3Omstilling, 3Firmanummer eller Friendtone. Wi-fi opkald er en helt ny teknologi og vil derfor løbende blive videreudviklet.

Vær opmærksom på, at hvis du foretager et wi-fi opkald og bevæger dig uden for wi-fi forbindelsens rækkevidde, vil dit opkald blive afsluttet.

wifi-opkald-aktiver