Cirque

       Én samlet løsning der gør en verden til forskel

Hos Cirque har vi gjort det komplekse enkelt. For vi synes, at du er bedst tjent med en løsning der er til at forstå. Du skal vide hvilke muligheder du har og hvilken betydning den helt rigtige løsning har for din virksomhed – hele vejen rundt. Cirque er en virksomhed der leverer enklere, nemmere og smartere kommunikationsløsninger. Vi integrerer vores kunders mobil, fastnet og data i én samlet Cloud-løsning der forenkler den måde de samarbejderpå – både internt og ud af huset.

s

        Cirque tilbyder to løsningsspor:

Som et af de første selskaber i verden, og som den eneste leverandør i Danmark, tilbyder Cirque komplet integration af telefoni i Office 365. Vi samler telefoni, kalender, chat, video- og konferencekald og integrerer det hele med Microsoft Lync. Alle funktionerne kan tilgås fra både computer, tablet og mobiltelefon og er 100 % cloud-baserede.Klik her for at læse mere om Business 360.

Business One er cloud-telefoni gjort enkelt. Det er en samarbejdsplatform der konstant udvikler sig i synergi med den seneste teknologi.Business One™ samler telefoni, kalender, chat, Voicemail og Presence i én integreret løsning, men kræver, modsat Business 360, ikke at I anvender Office 365 og Lync. Business One™ er baseret på Avaya-teknologi og er godt rustet til at håndtere den moderne kommunikationsudfordring. Læs mere om Business Oneher.