Office 365

Gør det nemmere at drive din forretning med Office 365. Få alt, hvad du skal bruge for at kunne arbejde når som helst og hvor som helst.

Det er det Office, du kender plus værktøjer, som er med til at forbedre samarbejdet, så du kan få mere fra hånden – når som helst og hvor som helst.

Om du arbejder online eller offline, fra din computer, tablet eller på telefonen, så er kan du få fat i det, du skal bruge, når du skal bruge det.

Office 365 tilbyder programmer, du er fortrolig med, og filer, der altid er tilgængelige og altid opdaterede. Brug dine velkendte Office værktøjer, som foreksempel Word, Excel, PowerPoint og Outlook hvor som helst. Dine velkendte værktøjer er altid de nyeste versioner, som giver dig mulighed for at oprette, redigere og dele fra din iOS-, Android- eller Windows-enhed med andre i realtid.

Office 365 inkluderer onlinetjenester som Mail og kalendere, chat og Skype-tilknytning, Enkel lagring og deling af filer, Mobilapps til dine enheder, OneDrive for Business og Office værktøjer som foreksempel Word og Excel.

Den moderne arbejdsplads

Bliv inspireret af Microsofts vision om den moderne arbejdsplads og hør hvordan Office 365 understøtter dig i hverdagen.

Kontakt KLC Erhverv og hør nærmere.

O365