Uni-tel

For dig og din virksomhed står kundeservice, vidensdeling, mobilitet og effektivitet i første række. Med One-Connect fra Uni-tel får I en kommunikationsløsning, der følger og støtter jer hele vejen. En skræddersyet og smidig platform, der kan indrettes præcis efter jeres ønsker og behov.

 

One-Connect

One-Connect er en hosted telefonløsning, der samler mobil, IP-telefoni, omstilling og services på samme effektive platform. Det er både overskueligt og fleksibelt. One-Connect integrerer hovedkontor, filialer og hjemmearbejdspladser under ét. I kan samle al telefoni og supplere med funktioner, der styrker synergien:

One-Connect udvikler sig i takt med jeres organisation og den nyeste teknologi. Få blandt andet adgang til vores One-Connect app, så man kan omstille kald, se status på kollegerne samt melde sig ind og ud af køer direkte fra sin smartphone. Læs mere om One-Connect her.

 

Mobil

Hos Uni-tel får I mobilløsninger, hvor frihed, fleksibilitet og gennemskuelighed er nøgleordene. I kan frit skalere op og ned på mobilpakkerne, og I kan nemt og overskueligt administrere alle virksomhedens abonnementer online. Den enkelte mobilbruger kan desuden frit vælge imellem TDCs og Telenors netværk, så den mest stabile dækning opnås. Læs mere om Uni-tels mobilløsninger her.

 

IP-telefoni

Med IP-telefoni kører samtalerne over firmaets internetforbindelse og I kan derved spare jeres ISDN væk og reducere samtaletaksterne væsentligt. Det er langt nemmere at administrere systemet, antallet af talekanaler kan ændres, så systemet altid kan holde trit med ændringer i medarbejderstaben, og samtidig kan I vælge netop det telefonanlæg, der dækker virksomhedens behov bedst muligt. I får flere muligheder, færre begrænsninger og en stabil forbindelse. Med denne SIP-trunk løsning kan virksomheden reducere sine omkostninger til vedligeholdelse og service. Læs mere om Uni-tels IP-telefoni her.

 

Bredbåndsløsning fra Uni-tel

Lad os bare være ærlige: En virksomheds internetforbindelse skal bare være der, være driftsstabil og tilstrækkelig hurtig til at virksomheden ikke forhindres i sin daglige drift. Derudover skal den helst ikke byde på det store administrative bøvl og regningen skal også gerne bare være en del af virksomhedens samlede udgifter på IT- og teletjenester. Og netop derfor har Uni-tel et bredt sortiment af produkter, der gør det nemt, hurtigt og ligetil at beslutte sig.

Dedikeret VoIP:
At bruge en dedikeret VoIP-forbindelse handler i bund og grund om at adskille jeres IP-telefoni fra jeres almindelige, offentlige internetforbindelse. På den måde kan I frit skifte internetforbindelse, uden at det påvirker telefoniløsningen. Samtidig flyttes det tekniske ansvar og administrationen over til operatøren, så I slipper for tidskrævende administration og bøvl.

En anden gevinst ved dedikerede VoIP-forbindelse er, at når virksomhedens telefoni ikke længere sendes over det offentlige internet, er der heller ingen risiko for misbrug af telefoniløsningen den vej igennem.  Hvis I yderligere kombinerer en dedikeret VoIP-forbindelse med One-Connect, kan I lade telefoni overgå til firmaets mobiltelefoner i tilfælde af overgravede kabler eller strømsvigt i virksomheden.

Fiberbredbånd:
Stabiliteten er i top, og der er rigeligt med kapacitet til alle i virksomheden. Når talen falder på internetforbindelser, er fiber ikke til at komme udenom.  Med fiber fra Uni-tel får I præcis den båndbredde, I har behov for. Vores priser er særdeles fordelagtige, og I får en gennemskuelig løsning, hvor I aldrig vil være i tvivl om, hvad I betaler for.

xDSL:
Udviklingen i behov for båndbredde går stærkt, og det kan derfor være vanskeligt at spå om, hvor stor kapacitet en virksomhed har behov for om 2-3 år. Derfor er Uni-tels bredbåndsforbindelser alle sammen fleksible, og tillader opgradering uden behov for nyt udstyr, teknikerbesøg eller ventetid. Hvis du får behov for højere båndbredde, kan vi skalere op efter dit ønske, og så har du med det samme adgang til den øgede båndbredde. Og du behøver ikke spekulere på om det skal være ADSL, VDSL, G.SHDSL og om det er med eller uden pair bonding. Du skal blot forholde dig til båndbredde, så klarer Uni-tel alt det tekniske for dig.

Læs mere om bredbånd fra Uni-tel her

 

SMS Gateway

SMS Gateway er et abonnementsprodukt, der giver mulighed for, at man kan afsende SMS-beskeder til valgfrie numre og fra valgfri afsender. Produktets fleksible brugsmuligheder gør det attraktivt for såvel små som store erhvervskunder, der har behov for at sende SMS. Gængse brugsmuligheder er f.eks. frisører, der vil minde kunder om tidsbestillinger, udsendelse af produktreklame med link til hjemmesider, information om status i systemer, alarmering ved udfald på virksomheders tjenester og lignende.

Fax2Mail

Slip for at have en fax stående, og spar unødige udgifter til dyre faxlinjer og -maskiner. Med en Fax2mail/Mail2fax-løsning fra Uni-tel får I en unik mulighed for at modtage og sende fax via mail.

Fax modtages og videresendes som PDF-fil til den ønskede mailadresse, og der er ingen begrænsninger for antal modtagne fax per dag. Fax afsendes via jeres mailprogram eller Uni-tels selvbetjening. På selvbetjeningen kan I desuden administrere jeres Fax2Mail/Mail2fax løsning, oprette brugere og se status for afsendte fax.

Læs mere om SMS Gateway og Fax2Mail her

 

 

TAL MED NÆRMESTE KLC Erhvervs center. – Din kommunikation er for vigtig til at vælge standardløsninger.