Skip to main content

It- og telefoniløsninger

Computeren og telefonen er livsnerven i enhver virksomhed. Hos KLC Erhverv tilbyder vi en bred vifte af skræddersyede, innovative løsninger, der gør det både nemt og effektivt at være forbundet til omverdenen – oven i købet til en konkurrencedygtig pris.

En korrekt sammensat løsning sikrer effektivitet og samspil mellem alle dele. Nedenfor kan du se hvad vi tilbyder.

It- og telefoniløsninger

Computeren og telefonen er livsnerven i enhver virksomhed. Hos KLC Erhverv tilbyder vi en bred vifte af skræddersyede, innovative løsninger, der gør det både nemt og effektivt at være forbundet til omverdenen – oven i købet til en konkurrencedygtig pris.

En korrekt sammensat løsning sikrer effektivitet og samspil mellem alle dele. Nedenfor kan du se hvad vi tilbyder.

IP-telefoni

Med IP-telefoni kører samtalerne over virksomhedens internetforbindelse. Det betyder, at I kan reducere samtaletaksterne væsentligt – ikke mindst, hvis I har behov for at ringe ofte til udlandet.

IP-telefoni er nemt at administrere, og antallet af talekanaler kan ændres, så systemet altid kan holde trit med ændringer i antal medarbejdere. Samtidig kan I vælge netop det telefonanlæg, der dækker virksomhedens behov bedst muligt. Kort sagt: Flere muligheder, færre begrænsninger og en stabil forbindelse.

Bliv kontaktet angående IP-telefoni

Mobiltelefoni

Fleksible og innovative mobilløsninger er alfa og omega i dag, hvis kommunikationen skal være effektiv og pålidelig. Hos KLC Erhverv har I mulighed for at få en skræddersyet mobilløsning, hvor nøgleordene er frihed, fleksibilitet og gennemskuelighed. Skalér frit op og ned på mobilpakkerne, og administrér alle virksomhedens abonnementer online. Den enkelte mobilbruger kan selv vælge mellem flere netværk, så I altid er sikret stabil dækning.

Bliv kontaktet angående mobiltelefoni

Bredbånd

Ingen bredbånd – ingen virksomhed. Så kort kan det efterhånden ridses op. Stabilt og hurtigt bredbånd er livsnerven i de fleste virksomheder i dag, og hos KLC Erhverv kan I få præcis den løsning, pakke og hastighed, der passer til virksomhedens behov. Der er flere forskellige løsninger at vælge imellem, alt lige fra Dedikeret VoIP til fiberbredbånd og xDSL.

Med dedikeret VoIP ’filtrerer’ I jeres forbrug af IP-telefoni fra den ’almindelige’ internetforbindelse. Det giver øget stabilitet og nemmere administration.

Fiberbredbånd er super stabilt, det er hurtigt, og der er rigeligt med kapacitet til alle i virksomheden. Vælg præcis den båndbredde, I har behov for, og nyd driftssikkerheden! xDSL er ’det gode gamle internet’ – dog uden at optage en eventuel fastnettelefon.

xDSL-forbindelsen kommer ind via kobbernettet/telefonstikket, og I kan få solide båndbredder, der fuldt ud opfylder behovene for internet i en travl, moderne virksomhed.

Bliv kontaktet angående bredbånd

Samarbejde – Office 365, Teams og Skype for Business

Reducér spildtid på kontoret – få én samlet løsning i skyen med Teams, Skype for Business og Office 365. Office 365 gør det for alvor nemt at drive forretning. Slut med at indkøbe, installere og vedligeholde forskellige versioner Office-software; Office 365 giver jer alt det, I skal bruge for at kunne arbejde når som helst, hvor som helst – også fra tablet og/eller telefon.

Office 365 er en online-version af det Office, I kender – plus ekstra værktøjer, der er med til at forbedre samarbejdet, så I kan få mere fra hånden. I kan naturligvis både lagre og dele filer, få adgang til professionel mail, holde ubegrænsede onlinemøder, takket være Skype for Business (fuld integration af telefoni), og deltage i sociale virksomhedsnetværk.

Bliv kontaktet angående Microsoft løsninger

Serviceaftaler

Som virksomhed kan I få en serviceaftale hos KLC Erhverv. Det er der mange kunder, der allerede har gjort, og ud over at skabe tryghed har aftalen sparet dem tid i hverdagen.

Tid er kostbar, og det gælder naturligvis også jeres, når I er i virksomheden. Så hvorfor ikke bruge den på det, I arbejder med og interesserer jer for – og lade os om driften og supporten af jeres it- og telefoniløsning? En serviceaftale fra KLC Erhverv omfatter typisk:

 • Oprettelse af brugere
 • Nedtagelse af brugere
 • Ændring af velkomsthilsen, feriehilsen og natsvar
 • Ændring af menuvalg
 • Ændring af køfunktion
 • Ændring af eksisterende funktioner og faciliteter
 • Ændring på/af brugerprofiler
 • Telefonsupport til systemet
 • Udlån af systemapparater ved reparation
Bliv kontaktet angående serviceaftaler

Videomøde

Søg, klik, start møde! Der er mange gode grunde til at mødes via video. Det er nemt, hurtigt og giver en bedre mødeoplevelse end blot et telefonmøde. Del filer med den du taler med og se hinanden i øjnene uden at bruge tid på transport.

Hold videomøde direkte på din PC, tablet eller mobil. Åbn App eller hjemmeside, tast nummeret på mødet. Lige så enkelt som at lave et telefonopkald.

 • Op til 30 samtidige deltagere
 • Kan bruges på PC/Mac/tablet/smartphone
 • Hent APP til iOS eller Android
 • Ingen komplicerede installationer
 • Brug et godt headset, speakerphone og evt. kamera
 • Kan også bruges med traditionelle videosystemer
 • Mødet kan streames eller optages via RTMP (f.eks Youtube el. Facebook)
 • Skype support
 • Live support
Bliv kontaktet angående videomøder