Skip to main content

Vi har sparet cirka 40 procent på at skifte selskab

KLC Erhverv rådgav Gads Forlag til at lægge både internet og telefoni hos Uni-tel. Resultatet er en driftssikker og agil løsning og løbende besparelser på cirka 40 procent. Gads direktør, Mette Jokumsen, fortæller om forløbet.

I har skiftet telefonsystem – hvorfor?

”Da jeg startede som ny direktør hos Gad, gik jeg de faste omkostninger igennem, og telefonien så ret dyr ud. Jeg ved, at der er meget konkurrence på telefoni, så jeg syntes, vi skulle prøve det af. KLC Erhverv nåede at henvende sig til mig, før jeg gik i gang, så den mulighed greb jeg.”

Hvad lagde I især vægt på, da I skulle skifte telefonsystem?

”Det handlede om økonomi. Vi har det samme udstyr med fastnet, mobiler, fibernet osv. men vi har sparet omkring 40 procent på at skifte selskab.”

I har valgt at bruge Uni-tels One-Connect. Hvordan er det at arbejde med?

”For os er det vigtigste, at det bare virker, og det gør det. Jeg ser telefoni lidt ligesom, at der skal være strøm i kontakterne og varme i apparaterne. Det skal simpelthen bare altid virke.”

Hvordan var oplevelsen med selve overgangen?

”Ja, helt sikkert. Der er jo konkurrence på priserne på området, og man kan ligeså godt få så meget som muligt for sine penge”.

Er der andre ting, du vil fremhæve i forhold til processen?

”Det betyder noget, at der kommer folk ud, man har tillid til. At man føler, at man er på talefod, og at det ikke er en sælgerkonge, der lover en masse, han ikke kan holde.”

”Den personlige kontakt og overbevisningen om, at det er mennesker, jeg kan regne med og stole på, er vigtig. De har været sympatiske, og de har ikke solgt katten i sækken. Det er vigtigt for mig, at det er nogen, jeg har tillid til.”

FAKTA OM GADS FORLAG

  • Gads Forlag har omtrent 25 medarbejdere
  • Forlaget udgiver især værker om historie og kultur samt romaner og biografier og står samtidig bag Danmarks mest citerede opslagsværk, Kraks Blå Bog
  • Da Gads Forlag skiftede til IP-telefoniselskabet Uni-tel var de især opmærksomme på prisen. De har opnået løbende besparelser på cirka 40 procent

Vil du have en løsning som Gads Forlag?

Bliv kontaktet