Skip to main content

“Fordi der aldrig er noget i vejen”

Motionscenteret Letsmove fik både bedre og billigere telefoni, da de takkede ja til KLC Erhvervs tilbud om at skifte til Uni-tel.

Letsmove i Humlebæk har et stort og varieret udbud af træningsformer. De mange medlemmer har forskellige behov, og der skal være noget for alle. Når det kommer til valg af telefoni, er der til gengæld kun ét behov, der tæller, og det kommer fra stedets daglige leder, Helle Hansen.

”Vi valgte den nye løsning på grund af prisen. Da vi skiftede, kunne vi jo ikke vide, om det var rigtigt, at det, KLC Erhverv kom med, virkelig var mere stabilt end det gamle. Men vi kunne se med det samme, at det ville give os en økonomisk fordel”, siger hun.

Langt bedre stabilitet

I dag, hvor løsningen har kørt i tre år, ved folkene bag det nordsjællandske motionscenter med sikkerhed, at løftet fra KLC om både lavere pris og højere stabilitet holdt vand.

”I forhold til stabiliteten har der været stor forskel. Siden vi skiftede, har vi ikke haft nogen udfald overhovedet. Dækningen er også god i udlandet”, siger hun.

”I forhold til stabiliteten har der været stor forskel”

En enkel opsætning

Mens stabilitet er indiskutabelt vigtig, har Letsmove til gengæld ikke behov for et stort og avanceret system. Det skal grundlæggende bare fungere og have en række standardfunktioner. God sammenhæng mellem mobil og fastnet, telefonsvarer og nem omstilling er svært at komme uden om, selv for mindre virksomheder.

”Vi er et lille sted, så det eneste, vi behøver, er en fastnettelefon og en mobil, som er tilknyttet, sådan at vi kan ringe sammen internt mellem receptionen og mig”, siger Helle Hansen.

Dermed har Letsmove fået sig et godt og stabilt system uden mange dikkedarer, og netop det har faktisk gjort det endnu billigere, end det var til at begynde med.

Billigste løsning

”Sælgeren gik meget op i det med service, og det var også vigtigt i opstarten, da vi skulle indtale nye beskeder og den slags. Men siden har det bare kørt”, siger Helle Hansen. Én service har hun dog brugt, men den var gratis.

”KLC har lige tjekket op på, om jeg stadig har den billigst mulige løsning, og det har jeg. Det er positivt, for jeg går ikke selv ud og søger, om jeg altid har det billigst mulige”, siger hun.

Kort om Letsmove

Fra Fitness og hård Styrketræning til Yoga

  • Letsmove blev stiftet i 2010 af Helle Birgitte Hansen og hendes mand Jan Martin Hansen og har siden vokset til nu at have aktiviteter i 7 lejemål i Humlebæk Center fordelt på mere end 1000 m2
  • Centeret har 3-4 fuldtidsansatte og 30 timeansatte
  • Letsmove har mange forskellige, ofte individuelt tilpassede træningstilbud, i alt inden for Styrke- og Cirkeltræning, 24-7-365 Fitness, Spinning, Reformer samt 45 ugentlige holdtilbud inklusive en Yoga-afdeling

Enkel telefoni

  • Letsmove har en One-Connect-løsning fra Uni-tel
  • Løsningen drives af KLC Erhverv
  • Letsmove har været kunder hos KLC og Uni-tel siden 2017

Vil du have en løsning som Letsmove?

Bliv kontaktet