Skip to main content

Derfor valgte FC Beton A/S KLC Erhverv!

Funktionalitet, service og pris.

Forbavsende nemt at skifte leverandør

Vi er hos FC Beton A/S, også kendt som Frejlev Cementstøberi A/S, hvor økonomidirektør René Yde Aagesen fortæller, hvorfor de valgte KLC Erhverv til at levere deres nye telefoniløsning, og hvad de specielt er glade for ved denne nye løsning.

”Vores daværende omstillingssystem var forældet og var også placeret på vores egen server. Derudover var vores daværende leverandør alt for dyr, og den daglige service derfra var vi bestemt ikke spor imponeret af. Vi skulle derfor have en ny og mere tidssvarende løsning. Vi undersøgte markedet grundigt og var ikke i tvivl. Vi valgte KLC Erhverv! Det har vi først og fremmest gjort ud fra 3 parameter; funktionalitet, dén service vi har oplevet og pris. Og det har vi absolut ikke fortrudt”.

”Vi har et rigtig godt samarbejde med KLC Erhverv, og det betyder faktisk rigtig meget for os. Vi oplever bestemt en god og ordentlig service, og får hjælp med det samme, når vi har haft brug for at lave nogle ændringer. Det er nemt og enkelt for os! Vi ringer kun ét sted hen, og får hjælp med det samme, og det er de samme personer, som betjener os, så vi ikke skal til at forklare alt mulig, fordi de ved, hvem vi er. Det betyder jo også, at vi er kommet til at kende hinanden så godt, at den humoristiske side også kommer til udtryk engang imellem, og det gør jo ikke noget, at vi også kan få et godt grin sammen”, smiler Økonomichef René Aagesen med et glimt i øjet.

”Vi er yderst tilfreds med vores løsning – og er meget glade for den service KLC Erhverv leverer”.

Vil du have en løsning som FC Beton A/S?

Bliv kontaktet

Læs om FC Beton A/S

FC BETON A/S er en nordjysk virksomhed, som blev grundlagt under besættelsen i 1942 af Jens Mølgaard og hans kone Sara i Frejlev by, udenfor Aalborg. Virksomheden producere beton, mørtel, belægningssten til både indkørsler og parkeringspladser, Lecablokke og fundablokke til både byggeri, havefliser samt til anlæg af terrasser, havestier. betonsten til støttemurer og såmænd også til lyddæmpende betonmur og andre betonprodukter. I Frejlev er der fire produktionsanlæg, som producerer betonfliser, betonblokke og betonsten, mens der på fabrikken mellem Frejlev og Skalborg produceres beton og mørtel. Der er omkring 45 ansatte i FC Beton og de 17 køretøjer, bestående af lastbiler og betonkanoner, kører betonprodukterne ud til tømmerhandlere, brolæggere, entreprenører, anlægsgartnere, håndværkere, landmænd og private hver dag. På www.fc-beton.dk har du mulighed for at finde de fleste af vores betonprodukter. Enkelte produkter har vi valgt ikke at have tilgængelige i webshoppen, men vi giver gerne et tilbud på disse betonprodukter, hvis du sender en mail på salg@fc-beton.dk eller ringer til os på 98 34 34 11.