Skip to main content

Når loyalitet går begge veje

Vi er hos advokat Birte Dyrberg fra Advokataktieselskabet Dyrberg & Partnere. En advokatvirksomhed med base i Hjørring, som tilbyder alt indenfor juridisk bistand i hele Vendsyssel – fra Limfjorden og til Skagen. Virksomheden startede i 1991, og vi har været med, som leverandør af telefoni helt fra start.

Den daværende ejer af erhvervscentret, Svend Sørensen – en dygtig og serviceminded erhvervsmand, som også dengang forstod vigtigheden i at passe godt på sine kunder netop ved at tilbyde tilpassede løsninger og hele tiden være opmærksom på, kan noget gøres bedre for kunden.

I dag er erhvervscentret en del af den landsdækkende KLC Erhverv-kæde – men visionen er stadig det samme! Den bedste løsning til den bedste pris, og så skal det være nemt at være kunde!

Birte fortæller: ”Da Svend stoppede, blev vi overdraget til en ung Rasmus Frank Pedersen, som jo skulle udfylde Svends plads! Og dén opgave har han påtaget sig ydmygt, pligtopfyldende og med en utrolig serviceminded tankegang og altid til vores fulde tilfredshed!

Vi oplever stadig den samme fantastiske, gode service, og de er særligt dygtige til at tilpasse vores løsning, så vi hele tiden har den bedste løsning og også til den billigste pris!

Derfor forbliver vi også loyale, da vi ikke selv ønsker at bruge tiden på at finde det bedste. Det har vi jo allerede og kan derfor fuldt ud koncentrere os om dét, vi er bedst til og overlader trygt telefonien til KLC Erhverv.”

”Udover at vores telefon-løsning er moderne, nem at bruge og funktionelt tilpasset vores hverdag, så er den også stabil og driftssikker."

Foto: Advokat Birthe Dyrberg

”Udover at vores telefon-løsning er moderne, nem at bruge og funktionelt tilpasset vores hverdag, så er den også stabil og driftssikker. Vi skal jo heller ikke glemme, at telefonen er et vigtigt redskab for os til at udføre vores job. Derfor er driftssikkerheden vigtigt, og har vi haft behov for hjælp, så er teknikerne der bare med det samme!

Vi har til hver en tid oplevet den tætte kontakt, som en kæmpe fordel. KLC Erhverv er loyale overfor os, og teknikerne er gode til at forklare tingene på en måde, så også jeg (som ikke er spor teknisk) forstår det! Og det er nu engang mig, der godkender og betaler fakturaerne.” siger Birte med et stort smil.

Vil du have en løsning som Dyrberg & Partnere?

Bliv kontaktet