Skip to main content

En smart konferencetelefon sparer både tid og penge, for ikke at nævne miljøet når du ikke rejser unødigt. Men der er meget at overveje, når man vælger en konferencetelefon.

Videomøder som pakkeløsning. Enkelt og genialt.

Virksomheder over hele verden opdager fordelene ved cloud-baserede videoløsninger. Du kan spare tid og penge, samtidig med at du holder mere effektive møder.

Konftel HUB – ét kabel, så er du oppe at køre

Det kræver blot et enkelt USB kabel at koble video, skærm og højtaler til dit foretrukne videomøde. Konftel kalder det One Cable Connection – lettere bliver det ikke. Der er løsninger til både de små, mellemstore og store møderum, alt efter om i er 6, 12 eller 20 deltagere. Videokameraerne er af allerhøjeste kvalitet, bedste optik, og har knivskarpt billede.

5 gode råd

Her får du fem god råd fra Jörgen Rönnqvist, der arbejder i firmaet Konftel.  Konftel har lavet konferencetelefoner, eller det nogle kalder ”skildpadder” siden 1988 og har stor erfaring med den gode lyd.

  1. Vælg en hybrid telefon, som alle på kontoret kan bruge, både dem, der foretrækker at have møder via deres bærbare computer og dem, der foretrækker at have et konferenceopkald. Alle har normalt ikke samme teknologi modenhed eller præferencer.
  2. Prioriter lyden. Vælg en gennemprøvet konferencetelefon med smart lydbehandling, der kan garantere, at du ikke forstyrres af hakkende lyd eller ekkoer.
  3. Kvalitet betaler sig. En konferencetelefon er ikke en stor investering, så sørg for ikke at købe en standard telefon uden mulighed for opgraderinger eller korrekt support. Du tjener telefonens omkostninger ved at spare en forretningsrejse med et telefon-/videomøde.
  4. Tænk også video. Gør investeringen fremtidssikker ved at sørge for, at du kan supplere med video, hvis du ikke vælger at inkludere det lige fra starten. Husk at videoløsninger også kræver god lyd.
  5. Design spiller en rolle. En konferencetelefon får ofte en bestemt placering i det smukkeste konferencelokale på kontoret, så udseendet af telefonen spiller naturligvis en rolle. Men designet er også meget vigtigt for telefonens funktion – både lyd og brugergrænsefladen. Vælg med omhu.

Kilde: