Skip to main content

Mange kontormiljøer består i dag af åbne rum, og de er en kilde til aktivitet og støj. For meget støj. Over 90 procent af kontorarbejdere lider under mængden af støj på arbejdspladsen, ifølge Plantronics. Konsekvenserne kan være større end du tror …

Der er to typer usund lyd. Den første er overdreven eksponering for høj støj. Dette kan føre til døvhed og andre høreforstyrrelser. Tænk på dine ringende ører efter at have været på en rockkoncert.

Den anden slags er de enkle, distraherende lyde omkring os, såsom samtaler eller afbrydelser af kolleger på arbejdspladsen. Dette forårsager ikke høreskader og virker derfor mindre alvorlige, men støj, der ikke direkte beskadiger øret, er også dårligt både for produktivitet og mental velvære.

Ringende telefoner, talende kolleger, tikkende tastaturer og summende udstyr kan dog være den største fjende til koncentration og fokus.

Plantronics skaber lydoplevelser der lader medarbejderne arbejde smartere og blive mere produktive. De ved hvor vigtig lyden er i et arbejdsmiljø.

Støjproblem på kontoret?

Sådan løser du det

  • Du tror måske: Giv headset til alle medarbejdere. Problem løst. Men det er for nemt.
  • Jo, headsets tilbyder løsninger til både for meget og for lidt støj. Men målet er, at skabe en arbejdsplads, der passer til medarbejderens behov.
  • Vil du gerne løse et støjproblem på kontoret og hjælpe dine medarbejdere med at koncentrere sig og være mere produktive og komfortable?
  • Vores erfaring fra mange virksomheder deler vi hellere end gerne med dig.

Kilde:   

Relaterede produkter

Har du brug for at vende mulighederne?