Skip to main content

Mange af vores kunder bruger Uni-tels alsidige telefoniplatform One-Connect. Måske gemmer platformen på muligheder, der kan gøre hverdagen lettere for jer.

Telefoni er et område i konstant udvikling. Hos KLC Erhverv står vi altid klar med ny teknologi, som kan løfte vores kunders service og effektivisere og forbedre hverdagens mange små og store opgaver. Vi bringer her et overblik over nogle af de muligheder, vores samarbejdspartner Uni-tels platform indeholder. Måske bruger I dem allerede. Eller er det blevet tid at tage nye features i brug?

Integration mellem mobil og fastnet

Flyt kald fra fastnet over på mobilen med et enkelt klik. Og gør det smart: i fanen ”Kollegaer” vises fx kald, der endnu ikke er besvaret hos dine kollegaer. Se hvor kaldet til kollegaen kommer fra, før du beslutter, om du vil trække det til din mobil.

Brugervenligt dashboard

Med Dashboard kan I skabe en brugerflade, der passer til hver enkelt. Brug det til omstilling, træk af kald, søgning på brugere og vigtige driftsinformationer: hvor mange er i kø? Hvor længe har de ventet? Hvad er den længste ventetid og den samlede taletid for hver bruger?

Omstilling via mobilen

Hold serviceniveauet højt, når I er på farten. Installer en app og omstil let og elegant til kollegaer eller køer i virksomheden. Appen skifter automatisk til kontaktliste-visning, når et kald starter, så du straks får vist ledige kolleger eller selvvalgte favoritter.

Ring via Microsoft Teams

Microsoft Teams er blevet centrum for mange virksomheders kommunikation. Via One-Connect kan vi integrere jeres telefoni 100% i Teams. Så har I al kommunikation samlet ét sted. Inklusive alle de funktioner, I er vant til fra jeres telefoniplatform.

Smart statistikmodul

Undgå tabte opkald fra jeres kunder. Få overblik over jeres kaldshistorik og se, hvornår der er mest travlt. Udform vagtplanen ud fra fakta. One-Connect indeholder et enkelt statistikmodul, som er let at bruge, og hvor I selv kan vælge, de data og diagramtyper, I foretrækker.

Tag telefonsystemet med i lommen

Vores telefoni-app er udviklet til både iOS og Android. Den er let at i bruge, og det bliver endnu lettere, hvis vi hjælper dig i gang. Den indeholder bl.a. …

Mobil omstilling

Omstil kald til kollegaer eller køer

Køer

Meld dig nemt ind og ud af køer

Kontakter

Se detaljer på alle dine kontakter

Profiler

Lav personlige og automatiske profiler

Visuel telefonsvarer

Aflyt, spol, slet, ring tilbage, videresend

Træk kald

Fra desktop til mobil – eller omvendt – med ét klik

Hiv fat i din kontaktperson hos KLC Erhverv, hvis du vil have hjælp til at bruge det mobile omstillingsanlæg bedst muligt.

Alt det andet

Der er meget at sige om moderne erhvervstelefoni. Og de fleste af jer, der er kunder hos KLC Erhverv, er på et højt niveau. Men det er sjældent, at noget ikke kan blive endnu bedre. Løb gennem listen her og overvej, om der er noget, I ikke bruger, som I gerne vil høre mere om!

  • Overblik over køer
  • Gratis interne kald
  • Intern og ekstern omstilling
  • Telefonsvarer og voicemail
  • Tilpasset automatisk viderestilling ved optaget
  • Vælg selv hvilket nummer der vises ved opkald
  • Banke på-funktion
  • Forstyr ikke-funktion
  • Tilpasning af velkomsthilsen, svar ved kø og ventemusik

Relaterede produkter

Har du brug for at vende mulighederne?