Skip to main content

Internettet er en afgørende livsnerve for langt de fleste virksomheder. Der er ikke plads til afbrydelser. KLC Erhverv leverer løsninger i høj kvalitet til alle behov.

Er det nu, I skal investere i fibernet? Eller kan jeres xDSL-forbindelse fint løfte behøvet flere år endnu? Har I brug for dedikeret VoIP?

KLC Erhverv leverer internet i høj kvalitet i hele Danmark. Vi er uafhængige af bestemte operatører og hjælper jer med at træffe det valg, der passer bedst til jeres situation. Få et hurtigt overblik over mulighederne her på siden.

Fibernet

Fibernet er den nye standard inden for lynhurtige internetforbindelser. Den nye teknologi bruger lyslederkabler i stedet for de traditionelle kobberkabler og er både lynhurtig og ekstremt stabil. Med fibernet får I rigeligt med kapacitet til alle i virksomheden. I kan vælge præcis den båndbredde, I har behov for, og nyde optimal driftssikkerhed.

xDSL

Selvom xDSL kaldes ’traditionelt internet’, behøver det på ingen måde være langsommeligt. xDSL-forbindelsen kommer ind via kobbernettet og giver jer solide båndbredder, der fuldt ud opfylder behovene for internet i selv de mest travle moderne virksomheder. Mens xDSL ofte er en fin løsning, er der dog visse steder i landet, hvor det går langsomt.

Dedikeret VoIP

VoIP står for Voice over Internet Protocol. Ofte omtales det også blot IP-telefoni. Når vi taler om en dedikeret VoIP handler det om at isolere jeres IP-telefoni fra den ’almindelige’ internetforbindelse. Det giver øget stabilitet, højere sikkerhed og nemmere administration. Vi vil ikke anbefale løsningen til alle, men for mange er det det rette valg.

Sikre og lynhurtige forbindelser i hele Danmark

KLC Erhverv tilbyder fleksible og prisvenlige dataforbindelser i hele landet. Vi hjælper jer med at træffe det valg, som passer bedst til jeres situation. Så er I sikre på altid at finde den rette balance mellem investering og afkast.

Kontakt din lokale forhandler, hvis det er blevet tid til at overveje, om I har den
rette løsning.

Relaterede produkter

Har du brug for at vende mulighederne?

Vil du have en løsning som XL Byg?

Bliv kontaktet